Βόλος: Ο Μπράτσος στον πάγκο στα ματς που ακολουθούν

Βόλος: Ο Μπράτσος στον πάγκο στα ματς που ακολουθούν

Newsroom
Βόλος: Ο Μπράτσος στον πάγκο στα ματς που ακολουθούν

bet365

Μετά την απομάκρυνση του Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο βοηθός προπονητή του Βόλου θα κοουτσάρει την ομάδα τουλάχιστον στα παιχνίδια που έρχονται.

Παρελθόν αποτελεί μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ωστόσο στην ομάδα του Βόλου δεν βιάζονται για να βρουν αντικαταστάτη του.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες το ερχόμενο Σάββατο (11/12 - 17:15) θα καθίσει στον πάγκο ο βοηθός προπονητή, Κώστας Μπράτσος, ενώ το πιο πιθανό είναι ότι ο ίδιος θα κοουτσάρει την ομάδα της Μαγνησίας και στα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Οι άνθρωποι του Βόλου έχουν εμπιστοσύνη στον Μπράτσο, ο οποίος βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας εδώ και μία διετία, και θέλουν να του δώσουν αυτή την ευκαιρία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα