ΑΕΚ: Καθαρή η αξονική του Βράνιες μετά τα συμπτώματα διάσεισης

ΑΕΚ: Καθαρή η αξονική του Βράνιες μετά τα συμπτώματα διάσεισης

Newsroom
ΑΕΚ: Καθαρή η αξονική του Βράνιες μετά τα συμπτώματα διάσεισης

bet365

Καθαρή ήταν η αξονική στην οποία υποβλήθηκε ο Ογκνιεν Βράνιες, μετά τα συμπτώματα διάσεισης τα οποία παρουσίασε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βόσνιος στόπερ, ο οποίος αγωνιζόταν από το ένατο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με πόνο στο κεφάλι μετά το χτύπημα που δέχθηκε στη φάση της ευκαιρίας του, εμφάνισε συμπτώματα διάσεισης, με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα την Δευτέρα (06/12),

Ο Βράνιες υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά, καθώς η αξονική του ήταν καθαρή κι έτσι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, Αργύρη Γιαννίκη για τα επόμενα παιχνίδια.

Ωστόσο, δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του για τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε στον αγώνα με τη Λαμία στις 5 Ιανουαρίου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα