Νικολαΐδης: «Τυχερή η νίκη της ΑΕΚ, από τα χειρότερα της ματς» (vid)

Νικολαΐδης: «Τυχερή η νίκη της ΑΕΚ, από τα χειρότερα της ματς» (vid)

Newsroom
Νικολαΐδης: «Τυχερή η νίκη της ΑΕΚ, από τα χειρότερα της ματς» (vid)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαϊδης κλήθηκε να μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, την οποία χαρακτήρισε τυχερή, τονίζοντας πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής (05/12) στο ΟΑΚΑ, χάρη στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Νταμιάν Σιμάνσκι στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στα 95 δευτερόλεπτα.

Ο παλαίμαχος φορ και πρώην πρόεδρος της Ένωσης, Ντέμης Νικολαϊδης, μίλησε στο «Monday FC» της NOVA για το αποτέλεσμα του αγώνα, χαρακτηρίζοντας τυχερή την ΑΕΚ, αλλά και λέγοντας πως αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα ματς της Ενωσης όσον αφορά στη δημιουργία.

«Η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πήρε από τύχη. Γύρισε πολύ γρήγορα πίσω. Βγήκε στο γήπεδο πολύ καλά, στα πρώτα δέκα λεπτά κι από κει και πέρα δεν έπαιξε μπάλα. Δεν είδα κάτι μελετημένο το "καθόμαστε πίσω, περιμένουμε και βγαίνουμε στην αντεπίθεση". Θα το έλεγα αυτό, αν δεν έκανε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Αρα το "παίζω πίσω και δίνω χώρο στον Παναθηναϊκό" δεν έπιασε. Δικαιούταν ένα γκολ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να δικαιούταν και η ΑΕΚ. Περίμενα να βάλει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ και μετά να δώσει χώρο. Αν έτρωγε ένα γκολ στο 85′ πως θα αντιδρούσε μετά;

Κινδύνεψε η ΑΕΚ και αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Γιαννίκη να κάτσει πίσω ή όχι. Αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σχολιάζουμε. Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ, όσον αφορά τη δημιουργία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα