Μεταξάς: «Κρατήσαμε την ηρεμία μας» (vid)

Newsroom
 Μεταξάς: «Κρατήσαμε την ηρεμία μας» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα εξήρε τους παίκτες του για το πώς αντιμετώπισαν το ματς του Πανθεσσαλικού.

Στον παράγοντα «ηρεμία» που διέκρινε το αποψινό (6/12) παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λαμία στάθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς και εκεί «πίστωσε» τη νίκη της ομάδας του με 1-0. «Ηταν αρκετά δύσκολη νίκη. Οπως είχα πει και πριν το ματς, το σημερινό παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό με το προηγούμενο κόντρα στην ΑΕΚ. Επρεπε να είμαστε προσεκτικοί, γιατί προσπαθούσαν με τις πάσες που έκαναν να μας τραβήξουν προς τα έξω και το μόνο που είχαν ήταν γεμίσματα, τα οποία με μια κόντρα ή μια δεύτερη μπάλα θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνα. Γι’ αυτό καλά κάναμε και κρατήσαμε την ηρεμία μας, δεν ανοιχτήκαμε πάρα πολύ και όταν παίζεις έτσι συνήθως ένα γκολ φτάνει», σχολίασε αρχικά στην Cosmtote TV.

Και μετά ο κόουτς του «Αγιαξ της Ηπείρου» ρωτήθηκε αν ευνόησε την ομάδα του πως ο αγώνα έγινε στο «ουδέτερο» Πανθεσσαλικό. «Δεν ξέρω αν ήταν πλεονέκτημα, αυτό που ξέρω είναι ότι το καλό γήπεδο μας βοηθάει γιατί προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα από πίσω και στην πίεση να παίξουμε μπάλα και σ’ ένα χειρότερο γήπεδο αυτό σίγουρα δεν βοηθάει».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα