Παναθηναϊκός: Με απώλειες η προπόνηση μετά το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Με απώλειες η προπόνηση μετά το ντέρμπι

Newsroom
Παναθηναϊκός: Με απώλειες η προπόνηση μετά το ντέρμπι

bet365

Με τρεις απόντες από το κανονικό πρόγραμμα διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Δευτέρας, μερικές ώρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα (1-0) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν αρκετά εκνευρισμένος με ορισμένα πράγματα που είδε από τους παίκτες του στην αναμέτρηση με την «Ένωση» και θέλει να διασφαλίσει πως θα διορθωθούν αυτά το συντομότερο δυνατό.

Πάντως, η εβδομάδα στο Κορωπί ξεκίνησε με απουσίες από το κανονικό πρόγραμμα, με τον Βιτάλ να κάνει αποφόρτιση και μαζί του και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που αγωνίστηκε 70' στην ήττα (1-0) του Παναθηναϊκού Β' από τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Επιπλέον, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που έβγαλε όλο το ματς με το σύνολο του Γιάννη Βονόρτα το Σάββατο, έκανε θεραπεία λόγω αιματώματος στον δικέφαλο.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι είχαν rondo, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα