Στάνκοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια σημαντική νίκη» (vid)

Στάνκοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια σημαντική νίκη» (vid)

Κώστας Τόπας
Στάνκοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια σημαντική νίκη» (vid)

bet365

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 1-0 , την προσωπική του εμφάνιση αλλά και για το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή που παρέλαβε, μίλησε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας ήταν εκεί στις περιπτώσεις που τον χρειάστηκε η ομάδα, κράτησε το μηδέν, την βοήθησε να φτάσει στη νίκη κι έτσι αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα από την παραλαβή του βραβείου του, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε στην κάμερα του AEK TV για την εικόνα της ομάδας του, την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και για την προσωπική του εμφάνιση.

«Ξεκινήσαμε πού καλά, αλλά μετά χάσαμε λίγο τον έλεγχο. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερη κατοχή μπάλας. Ομως στο τέλος η νίκη είναι δική μας και είμαι πολύ χαρούμενος.

Σε δύο περιπτώσεις ήμασταν λίγο άτυχοι, πετύχαμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν για οφσάιντ. Νομίζω όταν ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ το παιχνίδι είχε τελειώσει, αλλά με το 1-0 είναι πάντα δύσκολο γιατί κάτι μπορεί να συμβεί. Ομως, δείξαμε χαρακτήρα, κερδίσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Φυσικά είμαι χαρούμενος (σ.σ για το βραβείο) αλλά χρειάζεσαι μια ομάδα για να κερδίσεις παιχνίδια. Οταν κάνω ένα λάθος χρειάζομαι τους συμπαίκτες μου, όταν αυτοί κάνουν λάθος χρειάζονται εμένα. Ολοι μαζί κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι ωραίο, αλλά είμαι χαρούμενος μόνο για τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος πορτιέρε των «κιτρινόμαυρων».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα