Βέλεθ: «Είναι βασικό να αλλάξουμε νοοτροπία» (vid)

Βέλεθ: «Είναι βασικό να αλλάξουμε νοοτροπία» (vid)

Newsroom
Βέλεθ: «Είναι βασικό να αλλάξουμε νοοτροπία» (vid)

bet365

Ο Φραν Βέλεθ δήλωσε ότι η ΑΕΚ βρισκόταν συνεχώς πίσω από τη μπάλα, ενώ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει νοοτροπία.

Μετά την ήττα (1-0) από την ΑΕΚ, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ, ανέφερε:

«Είχαμε ένα λάθος μαρκαρίσματος και με μία τέτοια ομάδα, όπως η ΑΕΚ, όταν κάνεις ένα τέτοιο λάθος το πληρώνεις. Καταρχάς είμαι απογοητευμένος και αυτό γιατί νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε την κατοχή και παίξαμε καλύτερα. Όταν όλη η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται πίσω από τη μπάλα και προσπαθεί να παίξει μόνο με αντεπιθέσεις δυσκολεύουν τα πράγματα. Πιστεύω είναι βασικό να αλλάξουμε νοοτροπία, να γίνουμε πιο επιθετικοί και να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ. Πρέπει η ομάδα να πιέζει μπροστά, να γίνεται επιθετική και πάνω από όλα να σημειώνει τέρματα.»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα