Απέφυγε τον μυϊκό τραυματισμό ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Απέφυγε τον μυϊκό τραυματισμό ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Newsroom
Απέφυγε τον μυϊκό τραυματισμό ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

bet365

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν καθώς η πρώτη εκτίμηση δεν κάνει λόγο για μυϊκό τραυματισμό αλλά για χτύπημα στον γλουτό.

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ντάνιελ Σούντγκρεν ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 26ο λεπτό του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ένιωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι… «δεν είναι μυϊκό το πρόβλημα αλλά είχε ένα χτύπημα στον γλουτό το οποίο το ξέραμε και πριν την έναρξη του αγώνα. Είχε νιώσει ενοχλήσεις στο ζέσταμα αλλά (από τη στιγμή που δεν είχε μυϊκό πρόβλημα) αποφασίσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε και ήμασταν έτοιμοι, αν χρειαζόταν, να τον αντικαταστήσουμε με τον Σάκιτς. Γενικώς δεν έχει σοβαρό πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα