Μάντζιος: «Εξαιρετική εβδομάδα αλλά χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε τον Άρη πιο ψηλά»

Μάντζιος: «Εξαιρετική εβδομάδα αλλά χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε τον Άρη πιο ψηλά»

Newsroom
Μάντζιος: «Εξαιρετική εβδομάδα αλλά χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε τον Άρη πιο ψηλά»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε αξιολόγηση της εβδομάδας, αναφέρθηκε στο θετικό πρόσημο αλλά και στην αντίδραση της ομάδας του μετά το σοκ με τον ΠΑΣ.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports μετά το παιχνίδι και ουσιαστικά έβαλε στην εξίσωση και τους τρεις αγώνες που έδωσε η ομάδα του σε μια εβδομάδα. Το «διπλό» στην Τούμπα, το 3-1 επί του ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας αλλά και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ανταποκρίθηκε σ’ ένα απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων με τελευταίο αυτόν με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέλαμε να σκοράρουμε νωρίς για να αποφύγουμε και η αλήθεια είναι ότι είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Και τα λάθη που κάναμε σε κάποια σημεία ήταν αποτέλεσμα της κούρασης και κατ’ επέκταση του καθαρού μυαλού. Σε γενικές γραμμές όμως είχαμε μια εξαιρετική εβδομάδα. Πήγαμε πληγωμένοι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά αντιδράσαμε πολύ σωστά με καλή διαχείριση».

Μάλιστα, για πολλοστή φορά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ. «Κρίνοντας από τα αποτελέσματα, νομίζω ότι το ξεπεράσαμε. Το ξαναείπα ότι αυτό ήταν το ασυνήθιστο γιατί αν δούμε πώς κυλούσαν τα παιχνίδια, η ομάδα πατούσε καλά στο γήπεδο. Χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε τον Άρη πιο ψηλά και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι».

Επιμέρους για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης επανέλαβε ότι… «είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα αλλά παρά τα προβλήματα που είχαμε αλλά και μας προέκυψαν (σ. σ. Σούντγκρεν) διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα