Σπανός: «Ιστορική νίκη για τον Ιωνικό» (vid)

Newsroom
 Σπανός: «Ιστορική νίκη για τον Ιωνικό» (vid)

bet365

O τεχνικός της ομάδας είπε τα καλύτερα για τους παίκτες του και τον κόσμο μετά το 3-2 επί του ΠΑΟΚ.

«Μέλι» για τους παίκτες του... έσταζε ο Δημήτρης Σπανός μετά τη νίκη του Ιωνικού επί του ΠΑΟΚ. Οπου και την αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας. «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς αλλά και για τον κόσμο την οποία φυσικά την αφιερώνουμε σε αυτούς», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV. Και συνέχισε. «Σίγουρα είναι μία ιστορική νίκη για εμάς. Το ξέραμε πως έχουμε μια πολύ καλή παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ και το αποδείξαμε σήμερα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα μας, η οποία δείχνει να έχει και πολύ μέλλον».

Για το που κρίθηκε το ματς σχολίασε πως «ήμασταν σε πολλά σημεία αρκετά καλοί. Τα πήγαμε εξαιρετικά σε κάποιες φάσεις γι' αυτό καταφέραμε να βάλουμε και τρία γκολ. Σίγουρα, όμως όταν μας πίεσε ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε, γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε κάτω από πολύ μεγάλη πίεση. Πιεστήκαμε πάρα πολύ αλλά στο τέλος καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και τη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα