Λουτσέσκου: «Θα δείτε την αντίδρασή μου» (vid)

Λουτσέσκου: «Θα δείτε την αντίδρασή μου» (vid)

Newsroom
 Λουτσέσκου: «Θα δείτε την αντίδρασή μου» (vid)

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ... άφησε πολλά υπονοούμενα μετά την ήττα της ομάδας του στη Νίκαια.

Την ήττα (3-2) από τον Ιωνικό γνώρισε σήμερα ο ΠΑΟΚ και έχασε για 3η σερί φορά στο πρωτάθλημα,. Μετά το ματς ο Ράζβαν Λουτσέσκου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, από την Cosmote TV για την αντίδρασή του και εκείνος απάντησε. «Θα δείτε την αντίδρασή μου».

Για το ματς σχολίασε πως «ότι κάνουμε δεν πάει καλά, είτε αυτό αφορά τις καταστάσεις στο γήπεδο, τα λάθη που δεχόμαστε τα γκολ, είτε ατυχείς ίσως επιλογές παικτών οι οποίοι δεν έχουν την ίδια απόδοση όταν παίζουν βασικοί ή όταν έρχονται ως αλλαγή. Κάποιες κινήσεις είναι χωρίς έμπνευση αυτή τη στιγμή. Το διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων είναι το χειρότερο διάστημα που έχω περάσει στην Ελλάδα». Και συνέχισε. «Δεν έχουμε την πνευματική ετοιμότητα, τη δυναμική να αντιμετωπίζουμε κάποιο λάθος που επηρεάζει την απόδοσή μας στη ροή του παιχνιδιού, αυτό το κομμάτι είναι δική μου ευθύνη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα