Αρης: Με Μπρούνο Γκάμα η 11άδα εναντίον του Αστέρα

Αρης: Με Μπρούνο Γκάμα η 11άδα εναντίον του Αστέρα

Αρης: Με Μπρούνο Γκάμα η 11άδα εναντίον του Αστέρα

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν προχώρησε σε ουσιαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο προπονητής του Άρη επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να μην προχωρά σε αλλαγές στην 11αδα της ομάδας του, πλην των αναγκαίων. Όπως δηλαδή αυτή του Ντένις κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Βραζιλιάνος θα γράψει δεύτερη διαδοχική συμμετοχή λόγω του τραυματισμού του Χουλιάν Κουέστα. Η τετράδα στην άμυνα έμεινε αναλλοίωτη με τους Σούνγκρεν, Φαμπιάνο, Μπάμπετς και Γκάνεα. Στο ερωτηματικό για τον παρτενέρ του Λούκας Σάσα, ο Άκης Μάντζιος επίσης επέλεξε να μην αλλάξει κάτι διατηρώντας τον Τζέιμς Τζέγκο. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα αγωνιστεί μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Μαντσίνι-Μπρούνο Γκάμα στις πτέρυγες και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα