G-Betting: Το Σάββατο 3/3 πάμε για το 6/6

G-Betting G-Betting
G-Betting: Το Σάββατο 3/3 πάμε για το 6/6
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα ματς της Κυριακής στην 12η αγωνιστική της Superleague Ιnterwetten, όπου ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Η Superleague Interwetten έφτασε στη 12η αγωνιστική και το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει 3 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει. Χθες έγινε το απόλυτο (3/3), αφού πέρασαν όλα τα σημεία στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός, Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης και Βόλος-Παναιτωλικός.

Ξεκίνημα με το ματς του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ (17:15). Η ομάδα της Νίκαιας ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και μέσα στην έδρα της έχει δείξει καλή εικόνα μέχρι στιγμής. Από την άλλη η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να αποδείξει πράγματα, αφού δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την ηττα από τον Άρη και το Χ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στην ΑΕΛ στο Κύπελλο. Η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν πατάει καλά και το Goal/goal στο 2.20 στην interwetten είναι πολύ καλή επιλογή.

o

Πάμε τώρα και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (19:30). Η Ένωση θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μείνει στο -6 από τον Ολυμπιακό και να μην χάσει κι άλλο έδαφος, ενώ οι πράσινοι ψάχνουν τρόπο να πλησιάσουν στη βαθμολογία την ομάδα του Γιαννίκη. Η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά έχει θεματάκια στην άμυνα, κάτι που ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Ένα μεγάλο ματς που θα έχει φάσεις λόγω των... όπλων που έχουν οι δύο προπονητές στα χέρια τους. Το goal/goal στο 1.95 είναι πολύ πιθανό. Αραούχο και Μακέντα έχουν εξαιρετική παράδοση στα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

v

Tέλος την ίδια ώρα ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Σε καλό φεγγάρι και ο δύο ομάδες, οι οποίες έχουν τους τρόπους να βρουν γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει πολλά πράγματα στο σκοράρισμα από τον Καμαρά, ωστόσο διαθέτουν καλή μεσοεπιθετική γραμμή ικανή να κάνει τη... ζημιά. Θα ρισκάρουμε και με το γκολ του Αστέρα και έτσι υπάρχει το goal/goal στο 2.15.

r

Οι επιλογές της G-Betting

Ιωνικός-ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Άρης-Αστέρας

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting