ΑΕΚ: Γεμίζει το κάτω διάζωμα στο ΟΑΚΑ, sold-out σε 5 θύρες ενόψει ντέρμπι

Newsroom
ΑΕΚ: Γεμίζει το κάτω διάζωμα στο ΟΑΚΑ, sold-out σε 5 θύρες ενόψει ντέρμπι

bet365

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ για την απόκτηση ενός εισιτηρίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό απόψε (05/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, στις 19:30 στο ΟΑΚΑ (Cosmote Sport1HD, Live Gazzetta), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι φίλοι της Ένωσης, αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» σε ακόμη ένα παιχνίδι, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τους. Αλλωστε από τις αρχές της εβδομάδας, τα εισιτήρια κινούνταν με ικανοποιητικό ρυθμό καθώς από πολύ νωρίς είχαν ήδη κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ 20.000 οπαδοί της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια βέβαια και μετά τα όσα συνέβησαν με το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή του ντέρμπι, υπήρξε μια πολύ μεγάλη κάμψη στην προπώληση των εισιτηρίων. Ωστόσο, τόσο το Σάββατο (04/12) όσο και σήμερα (05/12) η ζήτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι» αυξήθηκε ξανά. Ππως ενημέρωσε και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, το κάτω διάζωμα στο ΟΑΚΑ αρχίζει και γεμίζει.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει sold out στις θύρες 1, 35, 3, 7, 11, ελάχιστα εισιτήρια στην 9 και κλείνουν και οι 5 με την 13. Μάλιστα, η ΠΑΕ θέλησε να στείλει και το δικό της μήνυμα στον κόσμο ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

To δικό μας νέο μεγάλο ραντεβού είναι απόψε στο ΟΑΚΑ!

Θα είμαστε εκεί, δίπλα στην ομάδα μας, δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή!

Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19.30, ΟΑΚΑ) ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, έως και μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα

Δεν φέρουμε μαζί μας… κροτίδες, βεγγαλικά και συσκευές λέιζερ. Χρειαζόμαστε μόνο το κασκόλ μας, το εισιτήριο, τη μάσκα μας, το πιστοποιητικό εμβολιασμού έτοιμο στο κινητό μας για τον έλεγχο και αποδεικτικό ταυτότητας

Προσερχόμαστε έγκαιρα στο ΟΑΚΑ για να αποφύγουμε τον συνωστισμό στις θύρες λόγω των απαιτούμενων ελέγχων

Αποδείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαγική ατμόσφαιρα ΜΟΝΟ με τη φωνή μας και θα το ξανακάνουμε!

Συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες, φοράμε τη μάσκα μας, ακολουθούμε τις υγειονομικές διατάξεις

Επιδεικνύουμε την ίδια ευρωπαϊκού επιπέδου συμπεριφορά και παραμένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν!

Eίμαστε και πάλι κοντά στην ΑΕΚ και καλούμαστε να αποδείξουμε, προς πάσα κατεύθυνση, ότι δικαιούμαστε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος κοντά!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα