Μπρόρσον: «Δεν είμαι κοντά στην ΑΕΚ, αλλά γνωρίζω για το ενδιαφέρον της»

Μπρόρσον: «Δεν είμαι κοντά στην ΑΕΚ, αλλά γνωρίζω για το ενδιαφέρον της»

Newsroom
Μπρόρσον: «Δεν είμαι κοντά στην ΑΕΚ, αλλά γνωρίζω για το ενδιαφέρον της»

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάλμε, Φρανζ Μπρόρσον, ρωτήθηκε για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας αλλά και για το αν γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με σουηδικά ΜΜΕ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του με την Μάλμε ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και το μέλλον του στην σουηδική ομάδα παραμένει αβέβαιο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα με την Χάλμσταντ, μίλησε για το μέλλον του αλλά και για το αν γνωρίζει για το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς ΑΕΚ.

«Πάντα θα υπάρχουν φήμες. Και αν είσαι κοντά ή όχι, είναι δύσκολο να το πεις. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα γρήγορα. Θα έλεγα ότι δεν είμαι πολύ κοντά σε αυτή την ομάδα, όμως ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ή τέσσερις ομάδες. Είναι αρκετά πιθανό όμως αυτό να ήταν το τελευταίο μου εντός έδρας παιχνίδι με την Μάλμε. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν έχει κλείσει η πόρτα στη Μάλμε. Πολλά μπορούν να συμβούν εδώ τις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρόρσον.

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, τόνισε ότι επιθυμία του είναι να κρατήσει τον Μπρόρσον στο ρόστερ της Μάλμε.

«Θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε τον Φρανζ, διαπραγματευόμαστε μαζί του. Εχω μια ελπίδα ότι μπορούμε να τον κρατήσουμε, λέει ο Άντερσον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα