ΠΑΟΚ: Στο… κάδρο ο Γιαν Λάρσεν (vid)

ΠΑΟΚ: Στο… κάδρο ο Γιαν Λάρσεν (vid)

bet365

Στον ΠΑΟΚ έχουν προταθεί ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ένα από τα top ονόματα που έχουν ξεχωρίσει είναι του Γιαν Στρίγκερ Λάρσεν. Όμως, η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη...

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένες αδυναμίες κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με έναν επιτελικό μέσο (κι εδώ υπάρχουν μια-δύο καλές περιπτώσεις που είναι ψηλά στη λίστα) κι ένα δεξί μπακ από την στιγμή μάλιστα που ο Ροντρίγκο Σοάρες αναμένεται άμεσα να συζητήσει με τη διοίκηση τη λύση του συμβολαίου του έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του.

Ο Γιενς Στρίγκερ Λάρσεν (γεννημένος στις 21/2/1991) της Ουντινέζε, με θητεία σε Μπρόντμπι, Νόρτζελαντ και Αούστρια Βιέννης, είναι μια περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει ενόψει Ιανουαρίου οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» και ένα όνομα που έφερε στο προσκήνιο η «Forza» στο σημερινό φύλλο της.

Ένα από τα top ονόματα που υπάρχουν στις «ασπρόμαυρες» λίστες, αλλά και μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, μιας και μιλάμε για εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή που την τελευταία τετραετία βγάζει το ψωμί του στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Ουντινέζε, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Ο 30χρονος αμυντικός είναι ένας έμπειρος αμυντικός, 47 φορές διεθνής με τη Δανία και παρουσία στο Euro του περασμένου καλοκαιριού, ενώ με τη φανέλα της ομάδας του Φρίουλι μετράει 152 συμμετοχές (5 γκολ, 9 ασίστ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα