Απίστευτο αλαλούμ με την τιμωρία του ΠΑΟΚ (pics)

Απίστευτο αλαλούμ με την τιμωρία του ΠΑΟΚ (pics)

Απίστευτο αλαλούμ με την τιμωρία του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που τιμωρείται για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού, ωστόσο οι διοικητικές υπηρεσίες της Αστυνομίας τον… τιμώρησαν για δύο διαφορετικά ματς!

Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστή η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την Κυβέρνηση για τους ανεμβολιάστους οπαδούς που εντοπίστηκαν μετά από την αυτεπάγγελτη έρευνα της αστυνομίας.

Η ποινή που επιβλήθηκε και αφορά το κλείσιμο της Θύρας 4 και της Θύρας 4Α για μία αγωνιστική, που αφορά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία κοινοποιήθηκε με σχετικό έγγραφο από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και το ΑΤ Τούμπας-Τριανδρίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

paok

Ωστόσο σε άλλο έγγραφο με τον ίδιο αρ. πρωτοκόλλου από τον ίδιο αποστολέα, που αναφέρεται η σχετική απόφαση και εστάλη σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς, το παιχνίδι στο οποίο επιβάλλεται η τιμωρία, είναι αυτό που έρχεται την Πέμπτη (9/12) και αφορά το UEFA Conference League κόντρα στη Λίνκολν!

paok

Βάσει του εγγράφου και των όσων γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ, πρόκειται για λάθος της Αστυνομίας και σε ισχύ είναι η τιμωρία για το παιχνίδι με τη Λαμία. Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα είναι σε αναμονής σχετικής διευκρίνισης προκειμένου να διορθωθεί το λάθος.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα