Η Βάσκο ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζαμπά

Η Βάσκο ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζαμπά

Newsroom
 Η Βάσκο ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζαμπά

bet365

Η ομάδα της Βραζιλίας επισημοποίησε την αποχώρηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού που θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

«Επίσημη» μορφή πήρε πλέον η επιστροφή του Λεό Ζαμπά στον ΠΑΟΚ. Η Βάσκο που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ως δανεικός ανακοίνωσε πως σήμερα (12/2) τερματίστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και αυτόματα ο Βραζιλιάνος βρίσκεται καθ' οδόν για τη Θεσσαλονίκη.

Αλλωστε και ο ίδιος πρόσφατα «αποχαιρέτησε» τη Βάσκο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε 51 ματς των Θεσσαλονικιών (7 γκολ).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Συνεχίζοντας τη διαδικασία αναμόρφωσης του ρόστερ, ενόψει της σεζόν 2022, η Βάσκο Ντα Γκάμα ανακοινώνει, σήμερα Πέμπτη (2/12) την αποχώρηση του Λέο Ζαμπά. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού το συμβόλαιο του δεν ανανεώθηκε .

Ο Ζαμπά, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έπαιξε 33 παιχνίδια με την ομάδα μας, σημείωσε τρία γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Η Βάσκο ντα Γκάμα ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα