Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έφτασε τα 40 γκολ και υπόσχεται περισσότερα!

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έφτασε τα 40 γκολ και υπόσχεται περισσότερα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έφτασε τα 40 γκολ και υπόσχεται περισσότερα!

bet365

Το γκολ κόντρα στον Βόλο ήταν το υπ´αριθμόν 40 του Φεντερίκο Μακέντα με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ο Ιταλός δηλώνει έτοιμος για περισσότερα. Η... αγάπη του για τον Παναιτωλικό.

O Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και με τον τραυματισμό του Καρλίτος, επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο. Ο Ιταλός φορ έχει σκοράρει 4 γκολ στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, έχει καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Ισπανού φορ και δηλώνει παρών σε μία κομβική στιγμή της σεζόν. Ο έμπειρος φορ έκανε την... δουλειά του και απέναντι στον Βόλο και με το τέρμα που σημείωσε έφτασε τα 40 με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ πόσταρε ένα όμορφο κολάζ και ο Μακέντα το κοινοποίησε στο προφίλ του, δίνοντας υπόσχεση για ακόμη περισσότερα στην συνέχεια.

Σε ποιούς έχει βάλει αυτά τα γκολ ο Κίκο;

Επτά στον... αγαπημένο του Παναιτωλικό, πέντε στον ΟΦΗ, τέσσερα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, τρία σε ΑΕΚ, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλο, δύο σε Λαμία, Λάρισα και από ένα σε Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Πανιώνιο, Ξάνθη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα