Aστέρας Τρίπολης: Κάκωση ο Σίτο

Aστέρας Τρίπολης: Κάκωση ο Σίτο

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα υπολογίζει στον Σίτο για το ματς με τον Άρη, ενώ σιγά σιγά επιστρέφουν οι Σανταφέ και Καπίγια. Κανένα πρόβλημα ο Καστάνιο.

Η 6άρα επί του Ατρόμητου είχε και δύο απρόοπτα για τον Αστέρα. Ο Σίτο βγήκε αλλαγή στο 11' κι οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο. Ετσι θα μείνει εκτός 1-2 εβδομάδες. Το ευτυχές είναι ότι ο Καστάνιο, ο οποίοςένιωσε μια αδιαθεσία και έγινε αλλαγή στο 45' του ίδιου ματς είναι καλά και προπονείται κανονικά.

Ο Καπίγια ολοκληρώνει το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας αυτήν την εβδομάδα, παίρνοντας μέρος σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα τον έχει στη διάθεσή του την επόμενη εβδομάδα.

Ο Σανταφέ ξεκίνησε τρέξιμο μετά την επέμβαση στο μηνίσκο του και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ενταχθεί κι αυτός στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Χερόνιμο Μπαράλες εξέτισε την τιμωρία του κι ύστερα από τρεις αγωνιστικές θα είναι και πάλι στη διάθεση του Σέρβου κόουτς.

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα