ΠΑΟΚ: Τιμωρείται με +1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

ΠΑΟΚ: Τιμωρείται με +1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Newsroom
ΠΑΟΚ: Τιμωρείται με +1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, έκανε παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής έγια το θέμα με τους ανεμβολίαστους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ, ύστερα από τα επεισόδια που προξένησαν στο ντέρμπι με τον Άρη.

Σύμφωνα με το «thessnews.gr», έπειτα από επικοινωνία που είχε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με τον με τον υπουργό Υγείας, διευκρινίστηκε ποιες θα είναι αυτές και ο λόγος που θα επιβληθούν.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας. Επίσης, εκτός από αυτό, στον ΠΑΟΚ θα επιβληθεί και πρόστιμο για μη έλεγχο εισόδου στο γήπεδο, ενώ πρόστιμο θα επιβληθεί και στους οπαδούς που μπήκαν χωρίς πιστοποιητικό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα