Ολυμπιακός: «Θα συμφωνήσει με Λάριν στα μέσα της σεζόν», σύμφωνα με τους Τούρκους (vid)

Ολυμπιακός: «Θα συμφωνήσει με Λάριν στα μέσα της σεζόν», σύμφωνα με τους Τούρκους (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Κάιλ Λάριν και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο παίκτης αναμένεται μάλιστα να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Στην Τουρκία θέλουν να... σκάει βόμβα Χένρι Ονιεκούρου στην Μπεσίκτας, τονίζοντας ότι ο Νιγηριανός δεν έχει βρει αυτό που περίμενε στο Λιμάνι και πως θα μετακομίσει στην Πόλη.

Λίγες μέρες μετά, η «Milliyet» στέκεται στο όνομα του Κάιλ Λάριν, με τον Καναδό να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο σε σχέση με τον Νιγηριανό. Συγκεκριμένα, τονίζεται πως ο Καναδός εξτρέμ, ο οποίος δεν τα βρίσκει με την Μπεσίκτας για ανανέωση (ζητάει 2.500.000 ευρώ ετησίως), έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει χαρακτηριστικά:

«Ο μάνατζερ του Λάριν, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ ρωσικών και αγγλικών συλλόγων (Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ), μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ κάθισε στο τραπέζι με την Μπεσίκτας και απαίτησε για τον πελάτη του τα ίδια λεφτά με τα οποία έκλεισε ο Γκεζάλ το περασμένο καλοκαίρι. Δηλαδή, 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους, με την ομάδα από την Τουρκία να αρνείται τη συμφωνία λόγω της υποτίμησης της τουρκικής λίρας.

Ετσι, ο εν λόγω μάνατζερ άρχισε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και, όπως έγινε γνωστό, θα συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα στα μέσα της σεζόν. Μάλιστα, αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος, αφού τελειώνει το συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας».

Ποιος είναι ο Λάριν

Ο 26χρονος Καναδός, είναι εξτρέμ. Παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο αλλά και στο δεξί, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή της επίθεσης. Φέτος μετράει σε 15 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ. Με την Ορλάντο Σίτι σε 89 ματς σκόραρε 44 φορές και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, σε 33 ματς είχε 33 συμμετοχές και 9 γκολ με 11 ασίστ.

Ο Λάριν εν δράσει:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα