Λουτσέσκου: «Ισως να δημιούργησα υψηλές προσδοκίες, καταρρεύσαμε στα τελευταία δύο ματς»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Ισως να δημιούργησα υψηλές προσδοκίες, καταρρεύσαμε στα τελευταία δύο ματς»

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες μετά και τη νέα ήττα από τον Άρη, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να αντιδράσουν άμεσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA:

Για τη δεύτερη σερί ήττα και και την εισβολή των οπαδών: «Τα δύο τελευταία ματς μας οδήγησαν στο να καταρρεύσουμε. Ίσως να δημιούργησα υψηλές προσδοκίες και ίσως να μην διαχειρίστηκα σωστά τις καταστάσεις με παίκτες που έρχονται από προβλήματα. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα και να αντιδράσουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να αντιδράσουμε ξεκινώντας από την Τετάρτη στο Κύπελλο».

Για το αν αλλάζει προσέγγιση για τη συνέχεια της σεζόν: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αλλαγή πλάνου. Δεν μπορώ να το πω αυτό. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Ήδη έχω κάνει μια ανάλυση. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες».

Για το πως περιμένει τη συνέχεια: «20 λεπτά πέρασαν από το τέλος του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε κάποια σκέψη. Πρέπει να δώσουμε ένα κίνητρο στους παίκτες. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα