ΠΑΟΚ-Αρης: Με Μουργκ και Σφιντέρσκι στο αρχικό σχήμα ο «Δικέφαλος» (vid)

ΠΑΟΚ-Αρης: Με Μουργκ και Σφιντέρσκι στο αρχικό σχήμα ο «Δικέφαλος» (vid)

bet365

Δείτε τις αρχικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ξεκινούν Μουργκ και Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten και θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στους συμπολίτες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στον Τόμας Μουργκ, αντί του Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά και στον Κάρολ Σφιντέρσκι, αντί του Τσούμπα Άκπομ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Τέιλορ, Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Σίντκλεϊ.

Οι Κούρτιτς και Σβαμπ θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι, ενώ ο Μπίσεσβαρ θα έχει έναν ξεκάθαρο ρόλο, αυτό του επιτελικού μέσου, με τον Μουργκ δεξιά και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς αριστερά να κινούνται στις πλευρές, ενώ ο Σφιντέρσκι θα είναι η στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει ο «Δικέφαλος» το παιχνίδι κόντρα στον Άρη:

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα