Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Πέρεθ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Πέρεθ

bet365

Με τον Ρούμπεν Πέρεθ να είναι εκτός αποστολής προκειμένου να είναι έτοιμος για τα δύο επόμενα με Βόλο (Κύπελλο) και ΑΕΚ (πρωτάθλημα), έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατεβάζει τους «πράσινους» χωρίς τον Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός που ως τώρα δεν είχε χάσει ούτε λεπτό, έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων και για να ξεκουραστεί για τα δύο επόμενα παιχνίδια με Βόλο για το Κύπελλο και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε ο Νγκμπακοτό.

Συγκεκριμένα στο σύστημα 4-2-3-1 κάτω από τα δοκάρια είναι ο Μπρινιόλι, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ, με στόπερ τους Βέλεθ, Σάρλια. Οι δύο αμυντικοί χαφ είναι οι Μαουρίσιο - Αλεξανδρόπουλος με τους Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Βιτάλ να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα