Αμπασκάλ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, χάσαμε από ένα πέναλτι και ένα φάουλ»

Δημήτρης Τομαράς
Αμπασκάλ: «Περήφανος για τους παίκτες μου, χάσαμε από ένα πέναλτι και ένα φάουλ»

bet365

Ο προπονητής του Βόλου παρουσιάστηκε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του αλλά και περήφανος για το ματς με τον Ολυμπιακό και μίλησε για τη συνέχεια.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Το πρώτο σχόλιο για το ματς: Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Εάν λάβουμε υπ' όψιν το πως χάσαμε από ένα πέναλτι και ένα φάουλ. Να συγχαρώ τα παιδιά γιατί κοιτάξανε στα μάτια τον Ολυμπιακό σε αυτήν την έδρα. Επίσης μετά το χαμένο πέναλτι επιστρέψαμε με ψυχολογία στο γήπεδο. Θέλω να πω ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Που είχε κατοχή και στατικές φάσεις. Εμείς ήμασταν διαβασμένοι και στο πως να αμυνθούμε. Η αίσθηση πως μπορούμε να περιμένουμε παραπάνω πράγματα από αυτό το ματς.

Την εμφάνιση και το εάν αλλάζει η ψυχολογία του Βόλου: Είναι ξεκάθαρο αυτό. Οι προηγούμενες ήττες από μικρές λεπτομέρειες. Δουλεύουμε πάνω στις λεπτομέρειες. Να έχουμε ταπεινότητα, προσωπικότητα και αυτοθυσία και εάν σήμερα η τύχη δεν ήταν μαζί μας θα είναι στη συνέχεια. Εάν τα έχουμε αυτά θα είμαστε πολύ καλά.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα