Ιωαννίδης: «Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις»

Newsroom
Ιωαννίδης: «Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις»

bet365

Στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του στον αγώνα με την Λαμία, στάθηκε ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Ιωαννίδης.

Αναλυτικά ο Νίκος Ιωαννίδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία, ανέφερε τα εξής:

Για το αν αρκεί η ισοπαλία: «Σίγουρα μες στην έδρα σου θες να κερδίζεις, σήμερα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα δείξαμε νομίζω εικόνα και νοοτροπία ομάδας που θέλει να κερδίσει, είχαμε καλύτερη εικόνα σε όλα τα επίπεδα, είχαμε κατοχή της μπάλας, κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, αισθανόμαστε σα να χάσαμε τρεις βαθμούς. Δείξαμε πάθος, δείξαμε καλή εικόνα και αυτήν κρατάμε. Αλλά θέλαμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι - όπως παραδέχτηκε και ο Φέστα - λείπει το γκολ στον Απόλλωνα: «Χρειαζόμαστε περισσότερα γκολ, ναι. Το σημερινό ήταν το παιχνίδι που είχαμε τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες φέτος, αλλά δε μπορέσαμε να το βάλουμε. Υπάρχουν παιχνίδια που μπαίνουν όλα και παιχνίδια που χάνονται όλα. Συνεχίζουμε, το κεφάλι ψηλά, περαστικά και στον Τσιλούλη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα