Γιαννίκης: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε πνευματικά, μπράβο στους παίκτες που πίστεψαν στη νίκη»

Newsroom
Γιαννίκης: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε πνευματικά, μπράβο στους παίκτες που πίστεψαν στη νίκη»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στις πνευματικές δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα του δεχόμενη γκολ νωρίς στα Γιάννενα, μοιράζοντας όμως συγχαρητήρια για την αντίδρασή τους. «Πρέπει να δουλέψουμε τακτικά και πνευματικά», πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες:

Για το χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΣ και την φετινή του εικόνα;

«Τους ευχαριστώ πολύ, εργάστηκα με επιτυχία για δύο χρόνια εδώ. Έχω πάντα φίλους στα Γιάννενα είναι αρκετός ο κόσμος, είχαμε δύο καλά χρόνια. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΣ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα».

Πώς νιώθετε που μετά την ψυχρολουσία στο 1ο λεπτό με τον Ολυμπιακό, το σκηνικό επαναλήφθηκε σήμερα; Μιλήσατε με τους παίκτες;

«Σίγουρα μιλήσαμε. Το αναλύσαμε. Σήμερα πάλι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο το ματς. Για την ομάδα πνευματικά ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί. Το ισορροπήσαμε όμως. Αν και είχαμε σκαμπανεβάσματα το ματς».

Στόχος της αλλαγής του Σιμάνσκι, που έφερε ανισορροπία στα χαφ με την ΑΕΚ έως και την είσοδο του Σάκχοφ να φαίνεται χαμένη, ποιος ήταν; Να πάει από τα άκρα και να γεμίζει;

«Ο Σιμάνσκι είχε κίτρινη κάρτα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έπρεπε να γίνουμε πιο επιθετικοί με το 4-4-2,έγινε αυτή η αλλαγή. Η ΑΕΚ έχει έναν εξαιρετικό πάγκο, καλούς παίκτες που δικαιούνται πολλοί παίκτες να παίζουν».

Σας προβληματίζουν τα αμυντικά προβλήματα και οι πολλές φορές που βγήκαν στην πλάτη της άμυνας οι επιθετικοί του ΠΑΣ;

«Είναι θέματα που δουλεύουμε καθημερινά, πρέπει να δουλέψουμε τακτικά και πνευματικά. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που πίστεψαν στη νίκη με μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που κέρδισε 5-0 τον Άρη. Δεν το χειρίζεσαι εύκολα και συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Γιατί όλο αυτό το διάστημα παίρνει ευκαιρίες ο Σάκχοφ;

«Ο Σάκχοφ δουλεύει στην προπόνηση, όπως είπαμε η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα κάθε παίκτης αξίζει. Στη ζυγαριά μπαίνει πάντα η απόδοση στην προπόνηση, στο ματς και ανάλογα το πλάνο μας επιλέγονται οι παίκτες».

Είναι ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ το γεγονός πως αδυνατεί για 5η σερί αγωνιστική να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα;

«Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ, ήταν ο στόχος η νίκη την πετύχαμε είναι θέματα που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Ένα σχόλιο για τη διαιτησία και τον καταλογισμό του πέναλτι; Πόσο προβληματίζεστε από τα κενά όταν η άμυνα παίζει ψηλά;

«Διαιτητικές αποφάσεις δεν σχολιάζω, δεν την έχω δει την φάση με το πέναλτι. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου, η λύση στα τακτικά προβλήματα και που πρέπει να βελτιωθούμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα