Αστέρας: Το πρώτο που έκανε ο Ράσταβατς μετά την εξάρα στον Ατρόμητο ήταν να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Παράσχο

Δημήτρης Σαμόλης
Αστέρας: Το πρώτο που έκανε ο Ράσταβατς μετά την εξάρα στον Ατρόμητο ήταν να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Παράσχο

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς έδειξε το ήθος του αμέσως μετά την εξάρα επί του Ατρόμητου, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο Παράσχο.

Ο Αστέρας είχε μόλις «διαλύσει» τον Ατρόμητο με 6-2 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», έχοντας παρουσιάσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την εμφατική επικράτηση της ομάδας του δεν ήταν να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος ταλαιπωρείται από κορονοϊό. «Kαταρχάς εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο Παράσχο. Είναι προπονητής που έχει δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θαυμάζω τη δουλειά του» ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων, δείχνοντας για άλλη μια φορά το ήθος του και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

Ακολούθως ανέφερε για το παιχνίδι: «Ήμασταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί πετύχαμε γκολ σε σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού. Έτσι παίξαμε πιο απελευθερωμένα, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Μου άρεσαν τα τελειώματα και οι ιδέες της ομάδας στις τελικές ενέργειες. Ο Σονί είναι ποδοσσφαιριστής που υποστηρίχθηκε πολύ καλά από τους συμπαίκτες του. Του έδιναν τη μπάλα εκεί που την ήθελε, με τον τρόπο που την ήθελε, για να πάει στο ένας εναντίον ενός και να εκτελέσει άμεσα. Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα μας είναι η συνέπεια, η σταθερότητα. Υπάρχει ίδιος προπονητής, έμεινε ο κορμός για μεγάλο διάστημα και ακόμα και όταν αλλάζουν παίκτες την ώρα του αγώνα δεν παρατηρείται πρόβλημα στην απόδοση της ομάδας».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα