Γκουτσίδης για την εξάρα από τον Αστέρα: «Ήμασταν πολύ λίγοι»

Γκουτσίδης για την εξάρα από τον Αστέρα: «Ήμασταν πολύ λίγοι»

Newsroom
Γκουτσίδης για την εξάρα από τον Αστέρα: «Ήμασταν πολύ λίγοι»

bet365

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης υποστήριξε ότι ο Ατρόμητος ήταν πολύ λίγος στη βαριά ήττα (6-2) από τον Αστέρα και τη χαρακτήρισε πισωγύρισμα μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ.

Ελλείψει του Γιώργου Παράσχου που ταλαιπωρείται από κορονοϊό, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης καθοδήγησε τον Ατρόμητο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα, στο οποίο η ομάδα του Περιστερίου γνώρισε βαριά ήττα (6-2). Μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

«Πιο βαριά ήττα δεν γίνεται. Δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν πολύ λίγοι. Δεν δικαιούται αυτή η ομάδα να διασύρεται έτσι. Τι να πω παραπάνω; Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την τεράστια νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Ήταν πισωγύρισμα. Δεν ξέρω τώρα πώς θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών για να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δυστυχώς αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, να διαχειριζόμαστε τα δύσκολα παιχνίδια και να κοιτάξουμε μπροστά».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα