ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη και Ντε Γκούζμαν κόντρα στον Ιωνικό

ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη και Ντε Γκούζμαν κόντρα στον Ιωνικό

ΟΦΗ: Με Τσιλιανίδη και Ντε Γκούζμαν κόντρα στον Ιωνικό

bet365

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα του ΟΦΗ μετά από πολύμηνη απουσία. Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς κόντρα στον Ιωνικό και ο Ντε Γκούζμαν.

Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή επίσημου αγώνα για πρώτη φορά μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής (28/11, 15.00, CS2HD) αγώνα με τον Ιωνικό.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Κώστας Γιαννούλης ταλαιπωρείται από λαρυγγίτιδα. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Χουάν Νέιρα και Αμπντούλ Ουές, ενώ ο Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησε θεραπεία.

Στην 21μελής αποστολή, στην οποία, εκτός από τον Κοσμά Τσιλιανίδη, επέστρεψε και ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. Αναλυτικά:

Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Στάικος, Πασαλίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα