Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση ο Ρούμπεν

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση ο Ρούμπεν

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση ο Ρούμπεν

bet365

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ρούμπεν Πέρεθ έκανε αποφόρτιση αλλά αναμένεται να είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Προσέχουν για να έχουν στον Παναθηναϊκό με τον Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος που παίζει ασταμάτητα από το ξεκίνημα της σεζόν, χρειάζεται ειδική διαχείριση και για αυτό τον λόγο έκανε αποφόρτιση την Παρασκευή. Ο έμπειρος χαφ δεν έχει κάτι και αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Το πρόγραμμα των «πρασίνων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις ανάπτυξης και εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία έκαναν οι Καρλίτος, Λούντκβιστ, Πούγγουρας και ατομικό οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.

Οι ευχές στον Αλεξανδρόπουλο

Από κει και πέρα, την τιμητική του είχε σήμερα στο Κορωπί, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής «έκλεισε» τα 20 και εκτός από τα γλυκά, η ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσα από τα social media του συλλόγου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα