ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο δύσκολα θα προλάβει τον Άρη

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο δύσκολα θα προλάβει τον Άρη

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο δύσκολα θα προλάβει τον Άρη

bet365

Οι ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο θα κρατήσουν, όπως όλα δείχνουν, τον Ισπανό στόπερ του ΠΑΟΚ εκτός από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο νέος (μυϊκός) τραυματισμός του Χοσέ Κρέσπο, καθώς ο Ισπανός στόπερ αποχώρησε στο ημίχρονο της χτεσινής αναμέτρησης στην Μπρατισλάβα, παραχωρώντας την θέση του στον Ενέα Μιχάι.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να μην ρισκάρει περισσότερο με την συμμετοχή του στο υπόλοιπο του αγώνα.

Και πάλι όμως το νέο μυϊκό πρόβλημα (πιθανότατα πρόκειται για τράβηγμα) κάνει εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής (28/11) κόντρα στον Άρη.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η επιστροφή του τιμωρημένου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλά και η ετοιμότητα που έδειξε ο Ενέα Μιχάι.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα