Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μακέντα

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μακέντα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μακέντα

bet365

Ο Ιταλός επιθετικός θα ξεκινήσει φέτος για πρώτη φορά βασικός κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ποντάρει πολλά στον «Κίκο» που έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει.

Tα καλά νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Πανθεσσαλικό και στο 3-1 επί της Λαμίας, δεν τελείωσαν στους τρεις βαθμούς αλλά ούτε και στη πρώτη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μακριά από τη Λεωφόρο.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Φεντερίκο Μακέντα να αποδεικνύεται καθοριστικός για την ομάδα του, να σκοράρει με πέναλτι το 2-1, να μοιράζει την ασίστ στον Μαουρίσιο για το τρίτο γκολ του Τριφυλλιού και έστω και αργά να φωνάζει πως είναι παρών, να δηλώνει πως είναι εδώ, έτοιμος να βοηθήσει τους πράσινους. Η ενεργοποίηση του Ιταλού φορ ήρθε στο καλύτερο σημείο για τον έμπειρο κόουτς, μετά τον τραυματισμό του Καρλίτος που θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και τον Βόλο.

Η μέτρια προετοιμασία, το πρόβλημα στον αστράγαλο, η μηδενική βοήθεια όταν έμπαινε ως αλλαγή και οι φανταστικές εμφανίσεις του Ισπανού επιθετικού, άφησαν τον Κίκο στο περιθώριο στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είχε και δεν έχει την... πολυτέλεια να μην παίρνει τίποτα από το τρίτο μεγαλύτερο συμβόλαιο του ρόστερ(600.000+) και από έναν ποδοσφαιρική που είχε αποδείξει την τελευταία τριετία τα όσα μπορεί να προσφέρει πάνω στο χορτάρι.

Ο 30χρονος φορ μπορεί να μην είναι... killer και να μην έχει την εκτελεστική δεινότητα του Καρλίτος(χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακός στα τελειώματα των φάσεων) αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στο στιλ που θέλει να παίζει ο Γιοβάνοβιτς, είναι ένας στράικερ με καλές κινήσεις, με την δυνατότητα να κρατήσει την μπάλα, να συνδυαστεί σωστά με τους συμπαίκτες του, να ανοίξει χώρους και να βοηθήσει σε ικανοποιητικό βαθμό στις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Οι ευκαιρίες που περίμενε είναι, πλέον, μπροστά του...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα