ΑΕΚ: Ξανά ατομικό για Μάνταλο και Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ξανά ατομικό για Μάνταλο και Άμραμπατ

Newsroom
ΑΕΚ: Ξανά ατομικό για Μάνταλο και Άμραμπατ

bet365

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και σήμερα (24/11) οι Πέτρος Μάνταλος και Νόρντιν Άμραμπατ μαζί με τους Γιώργο Τζαβέλλα και Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν πίσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και συνεχίζουν την προετοιμασία τους στα Σπάτα, για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (27/11, 19:30), για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οπως την Τρίτη (23/11) έτσι και σήμερα (24/11) ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τους Πέτρο Μάνταλο και Νόρντιν Άμραμπατ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, μετά τις ενοχλήσεις που έχουν στο γαστροκνήμιο. To πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα επιχειρήσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από την Πέμπτη (25/11).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης και οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ανανέωσαν το ραντεβού τους στα Σπάτα, για το πρωί της Πέμπτης (25/11, 11:00).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα