ΠΑΟΚ: «Ματιές» από Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ σε Κούτσια

ΠΑΟΚ: «Ματιές» από Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ σε Κούτσια

bet365

Το wonderkid του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Νέων, βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο γερμανικών ομάδων, που τον τσέκαραν στο πρόσφατο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro.

Στο μπλοκάκι των σκάουτερ της Ντόρτμουντ και της Γκλάντμπαχ υπάρχει σημειωμένο, εδώ και πολύ καιρό, το όνομα του Γιώργου Κούτσια, για χάρη του οποίου οι δύο γερμανικές ομάδες είχαν απεσταλμένους στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Νέων U19 στην Ναύπακτο κόντρα στη Γερμανία για τα προκριματικά του Euro.

Σημερινά δημοσιεύματα σε γερμανικά ΜΜΕ κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στην ηλικία του.

Το wonderkid του «Δικεφάλου» από το περασμένο καλοκαίρι παρακολουθείται από τους σκάουτερ των δύο γερμανικών ομάδων, που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν με το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, αλλά όπως τονίζεται «το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα στην περίπτωση του».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα