Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις νίκες αλλά πρέπει να σταματήσει να δέχεται τόσο «φτηνά» γκολ (vid)

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις νίκες αλλά πρέπει να σταματήσει να δέχεται τόσο «φτηνά» γκολ (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις νίκες αλλά πρέπει να σταματήσει να δέχεται τόσο «φτηνά» γκολ (vid)

bet365

Η κάκιστη επικοινωνία του Κότσιρα με τον Χατζηγιοβάνη, η αργή επιστροφή του Έλληνα εξτρέμ και το προβληματικό «διάβασμα» της φάσης από τους παίκτες εντός περιοχής, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο να δεχθεί ακόμη ένα «κρύο» γκολ, αυτή την φορά από την Λαμία.

Με την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιβληθεί της Λαμίας με 3-1 και να επιστρέψει στις νίκες. Οι «πράσινοι» αν και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και συντριπτική κατοχή της μπάλας(δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος) που άγγιζε το 75%... κατάφεραν να μείνουν πίσω στο σκορ στο 35', όταν ο Μανούσος από αριστερά σέντραρε και ο Αραμπούλι με κεφαλιά νίκησε τον Μπρινιόλι. Ακόμη ένα γκολ, ακόμη μία φάση όπου οι παίκτες του «τριφυλλιού»... βραχυκυκλώνουν και πολλά ατομικά λάθη μαζεμένα, κάνουν ένα μεγάλο ομαδικό.

Στην συγκεκριμένη στιγμή ο Μανούσος παίζει 1vs1 με τον Κότσιρα που τον έχει κλείσει καλά στην γραμμή. Το ανέβασμα, όμως, του Ορτέγκα στην πτέρυγα δημιουργεί συνθήκη «2vs1», καθώς ο Χατζηγιοβάνης έχει μείνει αρκετά πίσω και επιστρέφει στην άμυνα χωρίς την απαιτούμενη ένταση και προσοχή.

δδδ

Όταν ο Χατζηγιοβάνης πλησιάζει, ο Κότσιρας του δείχνει με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού να «πέσει» πάνω στον Μανούσο για να πάρει εκείνος το overlap του Ορτέγκα. Η αντίδραση του Χατζηγιοβάνη συνεχίζει να είναι αργή, η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν κάκιστη και κάπως έτσι άνοιξε ένα τεράστιο οπτικό πεδίο για τον έμπειρο φορ της Λαμίας που έβαλε υπέροχα την μπάλα στην περιοχή και σημάδεψε στην «καρδιά» της άμυνας.

Ο Βέλεθ προστατεύει τον χώρο, ο Σάρλια μαρκάρει τον Ταϊρόν και ο Χουάνκαρ είναι κοντά στον Αραμπούλι. Ο Ισπανός ακραίος που δεν είναι και ο... καλύτερος αμυντικός στον κόσμο, χάνει την εναέρια μονομαχία από τον Γεωργιανό φορ που έρχεται από την πλάτη του, πατάει πολύ δυνατά και νικά τον Μπρινιόλι. Στην πρώτη επαφή ποδοσφαιριστής της Λαμίας με την μπάλα στην περιοχή, οι «πράσινοι» δέχθηκαν γκολ και έβαλαν ξανά τον εαυτό τους σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα