Αστέρας Τρίπολης: Καθαρή η μαγνητική του Σονί

Αστέρας Τρίπολης: Καθαρή η μαγνητική του Σονί

bet365

Ο Κεβίν Σονί απέφυγε τα χειρότερα, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι δεν υπέστη κάποιο πρόβλημα.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, έγινε αλλαγή στο 63' στο 1-1 με τον Ιωνικό λόγω ενοχλήσεων.

Η ανησυχία στην ομάδα ήταν μεγάλη αφού δεν θα ήθελαν με τίποτα να χάσουν ξανά τον παίκτη που - μαζί με τον Μπαράλες - μπορεί να στείλει πιο εύκολα τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (9 συμμετοχές / 2 γκολ).

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή, ωστόσο μένει να δούμε το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον Ατρόμητο, κάτι τέτοιο ωστόσο θα φανεί από το πότε θα μπει στις προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς. Το ότι δεν έχει υποστεί κάποιο πρόβλημα δεν σημαίνει ότι μπορεί να χρειάζεται και ειδική μεταχείριση οι ενοχλήσεις που προέκυψαν στη Νίκαια.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να φανεί αν θα είναι στη διάθεσή του κι ο Μουνάφο, ο οποίος από τα Γιάννενα είχε ενοχλήσεις στα πλευρά. Δεδομένα, πάντως, εκτός θα είναι ο Μπαράλες ο οποίος αυτήν την αγωνιστική θα εκτίσει και την 3η αγωνιστική της τιμωρίας του.

@Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα