ΠΑΣ Γιάννινα: Πλήγμα με Οικονομόπουλο, έως και δύο μήνες εκτός

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Πλήγμα με Οικονομόπουλο, έως και δύο μήνες εκτός

bet365

Κάταγμα στο περιφερικό άκρο της κλείδας έδειξε η ακτινογραφία του αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μπορεί να μείνει μέχρι και δύο μήνες εκτός δράσης.

Άτυχος στάθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα λεπτό μετά την αλλαγή του τραυματίστηκε στον ώμο και αποχώρησε με φορείο.

Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 23χρονος αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο περιφερικό άκρο της κλείδας και θα περάσει και από αξονική.

Υπολογίζεται πως ο Οικονομόπουλος θα λείψει μέχρι και δύο μήνες. Έτσι ο Ηρακλής Μεταξάς θα στερηθεί των υπηρεσιών του ως τα τέλη Γενάρη.

Ενόψει ΑΕΚ όλα δείχνουν πως ούτε ο Μπρένερ θα είναι έτοιμος καθώς δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το διάστρεμμα που έχει υποστεί.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα