Αγκιμπού Καμαρά: «Το γκολ μου ήταν έτσι ακριβώς δουλεμένο στην προπόνηση» (vid)

Αγκιμπού Καμαρά: «Το γκολ μου ήταν έτσι ακριβώς δουλεμένο στην προπόνηση» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Αγκιμπού Καμαρά: «Το γκολ μου ήταν έτσι ακριβώς δουλεμένο στην προπόνηση» (vid)

bet365

Ο Αγκιμπού Καμαρά μίλησε για τη φάση του φανταστικού γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, για τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και για το αν... κρατάει γκολ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Αγκιμπού Καμαρά, που σημείωσε φανταστικό γκολ κόντρα στην ΑΕΚ (2-3), δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να νικήσει. Είναι το πιο σημαντικό. Τα ντέρμπι είναι σημαντικά για όλους, ήμασταν εδώ μόνο για τη νίκη. Είχαμε πίεση και αγωνία. Προσπάθησα να είμαι ήρεμος και να ακολουθήσω τις οδηγίες του προπονητή. Εκείνη τη στιγμή ο βοηθός μου είχε δώσει την οδηγία να μένω στην περιοχή, να πιέζω. Το έκανα και ανταποδώθηκε. Ήταν κάτι που το δουλεύαμε στην προπόνηση. Έγινε ακριβώς όπως το δουλεύαμε. Είχα την οδηγία να μένω στην περιοχή και να περιμένω να μου έρθει η μπάλα. Μου ήρθε και μπήκε το γκολ».

Για τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό:

«Γι αυτό ήρθα, γι' αυτό δουλεύω. Επιμένω και προσπαθώ και έρχεται η ανταμοιβή. Προσπαθώ να είμαι σημαντικός σε όλα τα παιχνίδια».

Για το πρωτάθλημα:

«Τίποτα δεν έχει κριθεί, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολυ δρόμο».

Για το αν... φυλάει γκολ κόντρα στη Φενέρ:

«Θέλω να το επαναλάβω. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλω πολύ να σκοράρω».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα