Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Ο Κουλούρης δεν πανηγύρισε το γκολ του

Newsroom
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Ο Κουλούρης δεν πανηγύρισε το γκολ του

bet365

Ο 25χρονος φορ του Ατρόμητου βρήκε δίχτυα ύστερα από 2 χρόνια, αλλά σεβάστηκε τον «Δικέφαλο του Βορρά» που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Το «ρόδι»... έσπασε απόψε (21/11) ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο 25χρονος φορ του Ατρόμητου βρήκε δίχτυα κόντρα στον ΠΑΟΚ στον αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και όχι μόνο σημείωσε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και ευρύτερα ύστερα από 2 χρόνια. Η τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στις 5 Οκτωβρίου του 2019 και στην ήττα της Τουλούζ από την Μπορντό.

Ο διεθνής στράικερ δεν πανηγύρισε το τέρμα του καθώς σεβάστηκε τα χρόνια που έχει αγωνιστεί στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Παράλληλα έδειξε να ξεσπά και δάκρυσε, σαν κάτι να βγήκε από μέσα του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα