Περέα: «Μαμά, μπαμπά σας αφιερώνω το γκολ!»

Newsroom
Περέα: «Μαμά, μπαμπά σας αφιερώνω το γκολ!»

bet365

Ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΣ Γιάννινα στην «επιβλητική»του νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΣ Γιάννινα στο αποψινό (20/11) επιβλητικό 5-0 επί του Αρη ήταν ο Περέα. «Πιστεύω ότι κάθε χρόνο βελτιώνομαι, κάθε χρόνο νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ καλά, μας βγαίνει το παιχνίδι και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ξέραμε πως θα διαχειριστούμε τον αγώνα. Από εκεί και πέρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την νίκη και είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά στη NOVA.

Μετά ο Κολομβιανός φορ ρωτήθηκε για τη φάση που σκόραρε. «Πολύ όμορφο γκολ (σ.σ το είπε στα ελληνικά), δέχθηκα μια εξαιρετική πάσα από τον συμπαίκτη μου. Είναι ένα ιδιαίτερο γκολ για εμένα, το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στην γιαγιά μου που δεν είναι μαζί. Σε όσους με υποστήριξαν γενικά». Μάλιστα μίλησε και για την αφιέρωσή του. «Τα τελευταία τρία χρόνια μόνο μια φορά γύρισα στην πατρίδα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που εμπνέομαι από την οικογένεια μου. Πάντοτε μου λείπουν, αλλά το κάνουν πιο εύκολο οι συμπαίκτες και η ομάδα μου. Σας αγαπώ όλους, μαμά-μπαμπά σας αφιερώνω το γκολ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο από τον ΠΑΣ και την οικογένεια μου. Νομίζω ότι το γκολ μου είναι Χουάν Περέα. Έχω τον δικό μου χαρακτήρα και τον τρόπο παιχνιδιού, είμαι εδώ για όλα».

Ο 21χρονος αναφέρθηκε και στη χαμένη του ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του αγώνα. «Ήταν πολύ καλή, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το γκολ. Θα προσπαθήσω να το κάνω καλύτερα την επόμενη φορά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα