Ολυμπιακός: Με Ονιεκούρου κόντρα στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με Ονιεκούρου κόντρα στην ΑΕΚ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Με Ονιεκούρου κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο Ονιεκούρου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής (21/11, 19.30) κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός έμεινε ο Σεμέδο, μέσα ο Μάρκοβιτς.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είχε τραυματιστεί κόντρα στον Ιωνικό, αλλά το διάστημα της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων είχε το χρόνο που χρειαζόταν για να αποθεραπευτεί και να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Κυριακή (21/11, 19.30, CS1HD) για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή και τον Σέρβο στόπερ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ενώ εκτός έμειναν οι Ρούμπεν Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι νοκ άουτ με τραυματισμούς είναι οι Πιέρ Κούντε και Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα