Μαντί Καμαρά: Βλέπει την ΑΕΚ και ορμά σαν ταύρος (vids)

Μαντί Καμαρά: Βλέπει την ΑΕΚ και ορμά σαν ταύρος (vids)

Δημήτρης Σαμόλης
Μαντί Καμαρά: Βλέπει την ΑΕΚ και ορμά σαν ταύρος (vids)

bet365

Η ΑΕΚ είναι το υπ' αριθμόν ένα «θύμα» του Μαντί Καμαρά. Ο χαφ από τη Γουινέα ορμά σαν ταύρος απέναντι στην Ένωση, στην οποία έχει βάλει πέντε γκολ σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Μαντί Καμαρά διανύει την τέταρτη σεζόν του με τον Ολυμπιακό και από την τεσσάρα κόντρα στη Λουκέρνη τον Αύγουστο του 2018 μέχρι το προ ημερών 1-0 επί του Ιωνικού έχει πραγματοποιήσει 149 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα», με απολογισμό 19 γκολ και 12 ασίστ. Ήρθε στην Ελλάδα 21 ετών και τρία χρόνια μετά ωρίμασε, απέκτησε εμπειρία, ανέβασε κατακόρυφα την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, το όνομά του συνδέθηκε με κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, αλλά παραμένει στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η ομάδα σε βάρος της οποίας έχει σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλη είναι η αποψινή αντίπαλος του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ (19.30, CS1HD, live το παιχνίδι από το Gazzetta). Δέκα φορές έχει αντιμετωπίσει την Ένωση ο χαφ από τη Γουινέα σε επίπεδο πρωταθλήματος και της έχει βάλει πέντε γκολ. Στη μία και μοναδική φορά που τέθηκε αντιμέτωπος με τους «κιτρινόμαυρους» στο Κύπελλο, ήταν στον τελικό του Πανθεσσαλικού, τότε που έδωσε την ασίστ στο «χρυσό» γκολ του Ραντζέλοβιτς.

Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει τη φοβερή ρέντα του 24χρονου εναντίον της ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι σε αυτά τα παιχνίδια που σκόραρε, είχε συνολικά εννέα σουτ και τα πέντε κατέληξαν στα δίχτυα. Σε σχέση με τις άλλες μεγάλες ομάδες, δύο γκολ έχει βάλει κόντρα στον ΠΑΟΚ σε 14 ματς, δύο στον Άρη σε δέκα ματς, ενώ δεν έχει σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού ύστερα από δέκα αναμετρήσεις.

Πάμε να θυμηθούμε τα γκολ του Μαντί εναντίον της ΑΕΚ...

17/02/19, Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1

Για την 21η αγωνιστική της Super League, ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο Φάληρο με γκολ του Πόνσε στο 3'. Ο Ολυμπιακός με φοβερή αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε τελικά με 4-1 και το δρόμο για τον τελικό θρίαμβο έδειξε ο Καμαρά. Στο 50' έκανε αριστερό σουτ έξω από την περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1. Ακολούθησαν τα τέρματα των Φορτούνη (72', 87') και Χασάν (83').

27/10/19, Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0

Για την 8η αγωνιστική της Super League, ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε το 1-0 με κοντινή προβολή στο 9'. Στο 77' ο Ντανιέλ Ποντένσε έδωσε στον Καμαρά, ο οποίος με φοβερό πλασέ έξω από την περιοχή νίκησε τον Τσιντώτα και έγραψε το 2-0.

28/06/20, ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-2 Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Αραμπί άνοιξε το σκορ στο 38' και στο 45' ο Καμαρά με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Φορτούνη, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τσιντώτα. Η Ένωση μείωσε στο 66', αλλά το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

19/07/20, Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs. Ο Βαλμπουενά έκανε το 1-0 στο 10', ο Ραντζέλοβιτς το 2-0 στο 22' και το τελικό 3-0 ο Μαντί στο 73'. Ο Αφρικανός βρήκε στόχο με αριστερό πλασέ από κοντά.

04/04/21, ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5

Για τη 2η αγωνιστική των playoffs, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Μαντί Καμαρά στο 17'. Ο χαφ από τη Γουινέα έφερε τη μπάλα στο δεξί, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έγραψε το 0-1. Ακολούθησαν τα τέρματα των Μασούρα (23', 44'), Αραμπί (35') και Μασούρα (44'). Η Ένωση μείωσε στο 89' σε 1-5 με γκολ του Ανσαριφάρντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα