Παναθηναϊκός: Μετά από διπλή πραγματογνωμοσύνη η αλλαγή της έδρας στο ματς με την Λαμία

Παναθηναϊκός: Μετά από διπλή πραγματογνωμοσύνη η αλλαγή της έδρας στο ματς με την Λαμία

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μετά από διπλή πραγματογνωμοσύνη η αλλαγή της έδρας στο ματς με την Λαμία

bet365

Ο αγωνιστικός χώρος της Λαμίας μετά από βελτιωτικά έργα είναι σε κάκιστη κατάσταση και ο ειδικός της Σούπερ Λιγκ που εξέτασε το χορτάρι... έστειλε την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό στο Βόλο.

Μετά την αλλαγή στην ώρα έναρξης του παιχνιδιού λόγω του ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ (από 19:30, ορίστηκε για τις 18:00), το Λαμία-Παναθηναϊκός αλλάζει και έδρα, όπως ενημερωθήκατε το μεσημέρι του Σαββάτου και θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Λαμίας.

Πώς φτάσαμε σε αυτή την απόφαση; Το καλοκαίρι η Λαμία δεν έκανε βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Λίγκας και αποφάσισε να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες κατά την πρόσφατη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι καιρικές συνθήκες, όμως, δεν βοήθησαν ώστε ο χλοοτάπητας να προλάβει να αναπτυχθεί σωστά και να είναι σε καλή κατάσταση. Τουναντίον. Ο ειδικός πραγματογνώμονας της Σούπερ Λιγκ εξέτασε το χορτάρι δύο φορές. Παρασκευή και Σάββατο. Η εισήγηση του ήταν κάθετη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ο αγώνας την Δευτέρα στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο και κάπως έτσι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Η Λαμία λόγω της απόφασής της να κάνει αυτή την εποχή εργασίες θα αναγκαστεί να παίξει μακριά από το σπίτι της ενώ σε καθεστώς «ταλαιπωρίας» μπαίνουν και οι «πράσινοι», οι οποίοι την τελευταία στιγμή θα πρέπει να οργανώσουν το ταξίδι τους για μια διαφορετική πόλη και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την αυριανή αναχώρηση της αποστολής προς την Λαμία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα