ΑΕΚ: Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Τζαβέλλας

Newsroom
ΑΕΚ: Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Τζαβέλλας

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης την Παρασκευή (19/11) κι έτσι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στη τελική ευθεία της προετοιμασίας τους μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11, 19:30, CosmoteSport1HD, Live Gazzetta), για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς είδε ξανά τους Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και να τίθενται στη διάθεσή του για το ντέρμπι.

Από την άλλη όμως ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης κι έτσι δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, με τους «ερυθρόλευκους».

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συναντηθούν ξανά στα Σπάτα, το πρωί του Σαββάτου (20/11, 11:00) για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα