ΑΕΚ: Ετοιμοι για το ντέρμπι Αραούχο και Τσούμπερ

ΑΕΚ: Ετοιμοι για το ντέρμπι Αραούχο και Τσούμπερ

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Ετοιμοι για το ντέρμπι Αραούχο και Τσούμπερ

bet365

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ κι έτσι θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή για ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11, 19:30). Αναμονή για Τζαβέλλα.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/11, 19:30), για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Τα ευχάριστα για τον Αργύρη Γιαννίκη είναι ότι σήμερα (18/11) είδε τους Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης κι αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του 41χρονου τεχνικού για το παιχνίδι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος επέστρεψε με ένα σφίξιμο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης σε εντατικούς ρυθμούς. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός παλεύει για να είναι έτοιμος για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο την Παρασκευή (19/11) θα αποφασιστεί αν θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (18/11) και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στα Σπάτα την Παρασκευή (19/11) στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα