«Συμμαθητές» με Κεντίρα και Βίντιτς οι Κονέ - Καρυπίδης στο MIP της UEFA

Newsroom
«Συμμαθητές» με Κεντίρα και Βίντιτς οι Κονέ - Καρυπίδης στο MIP της UEFA

bet365

Ο Χρήστος Καρυπίδης του ΠΑΟΚ και ο Παναγιώτης Κονέ της ΑΕΚ, με «συμμαθητές» τους Σάμι Κεντίρα και Νεμάνια Βίντιτς, έκαναν εγγραφή στο πρόγραμμα MIP της UEFA.

Την αρχή στην Ελλάδα έκαναν οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Οι επόμενοι που αποφάσισαν να αποκτήσουν το MIP (Master for International Players) της UEFA είναι οι Χρήστος Καρυπίδης και Παναγιώτης Κονέ.

Ο υπεύθυνος λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκαναν εγγραφή στο 20μηνης διάρκειας πρόγραμμα της UEFA, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει διεθνείς ποδοσφαιριστές με τα εργαλεία που απαιτούνται, ώστε να μεταφέρουν την αγωνιστική τους εμπειρία σε αποτελεσματικούς τρόπους διοίκησης.

Σε αυτήν την τέταρτη έκδοση του MIP, «συμμαθητές» των Κονέ - Καρυπίδη θα είναι μεταξύ άλλων παλαίμαχοι όπως οι Σάμι Κεντίρα, Νεμάνια Βίντιτς, Λουιζάο, Χαμίτ Αλτιντόπ, Ντεμπά Μπα και Βεντράν Τσορλούκα.

Photo credits: UEFA.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα