Ολυμπιακός: Παραδόθηκε ο φάκελος για τη δωρεά Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Παραδόθηκε ο φάκελος για τη δωρεά Μαρινάκη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παραδόθηκε ο φάκελος για τη δωρεά Μαρινάκη

bet365

Την Πέμπτη παραδόθηκε ο φάκελος της δωρεάς του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη προς στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι Κρήτης.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/11 στην αίθουσα εκδηλώσεων του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό των έως τώρα ενεργειών της Κυβέρνησης προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων και τον προγραμματισμό των επόμενων κυβερνητικών πρωτοβουλιών. Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος παρέδωσε στον Δήμαρχο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Κρήτης, Μανώλη Φραγκάκη, φάκελο με τη σύμβαση και τα σχέδια κατασκευής σχολικών αιθουσών.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων για το Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου (12 σχολικές αίθουσες, 3 WC και 1 γραφείο) και το Γενικό Λύκειο Καστελίου (9 σχολικές αίθουσες, 2 WC και 1 γραφείο). Οι κατασκευές γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η Κρατική Εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» και αναμένεται να παραδοθούν σε περίπου 20 μέρες.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα