Μπαρμπόσα: «Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική» (vid)

Newsroom
Μπαρμπόσα: «Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική» (vid)

bet365

O Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού έστειλε το... μήνυμα στους φίλους του ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακόμη ένα κουίζ «έτρεχε» τις τελευταίες ημέρες στον Παναιτωλικό. Οι φίλοι της ομάδας καλούνταν να αναγνωρίσουν ποιος ήταν ο πιτσιρικάς σε μία φωτογραφία και να κερδίσουν προσκλήσεις για το επερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η σωστή απάντηση ήταν ο Ελντερ Μπαρμπόσα, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social της ομάδας και μάλιστα ο Πορτογάλος στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να στηρίξει τα «καναρίνια». «Είμαι εγώ στη φωτογραφία, σε ηλικία 10 χρονών σε ένα τουρνουά με την Πόρτο, ένα από τα πρώτα μου τουρνουά όταν ήμουν παιδί. Βασιζόμαστε σε εσάς, στη στήριξή σας την Κυριακή. Η στήριξή σας θα είναι πολύ σημαντική για εμάς σε ένα δύσκολο παιχνίδι και για αυτό στηριζόμαστε πάνω σας», σχολίασε σχετικά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα